Sarkandaugavu, tunelī zem dzelzceļa sliedēm pie Limbažu ielas 8 sporta centra, papildinājis jauns ielu mākslas darbs – “Sarkanais tunelis”.

Finansējums ilgi lolotajai idejai iegūts “Mežpils Alus” rīkotā konkursa “Dari savu pilsētu labāku!” pirmajā uzsaukumā. Konkursa mērķis – sniegt atbalstu Latvijas publiskās ārtelpas labiekārtošanai.
Kampaņas ietvaros tika atbalstīta ne tikai mūsu Sarkandaugavas attīstības biedrības ideja par tuneļa māksliniecisko pārveidi, bet arī Ancenes atpūtas dārza izveide Jēkabpils novadā un viedā soliņa uzstādīšana Gulbenē.

Tuneļa zīmējumu autors – mākslinieks Dainis Rudens. Tunelī attēloti ne tikai Sarkandaugavu raksturojoši elementi saulrieta noskaņās, bet arī jaunā veidolā atdzimis Sarkandaugavas iedzīvotāju iemīļotais Daiņa Rudens radītais grafiti SARKANDAUGAVA, kas Dauderu parka pārbūves dēļ bija zudis.

Mums ir liels prieks, ka arī trešais “Mežpils Alus” kampaņas “Dari savu pilsētu labāku!” projekts ir īstenots – Sarkandaugavas tunelis ir ieguvis jaunus un košus vaibstus.
Mēs lepojamies, ka varam projekta ietvaros sniegt savu ieguldījumu Sarkandaugavas rajona attīstībā – vietā, kur ir arī mūsu “Mežpils Alus” mājas jeb ražotne.
Esam gandarīti par paveikto, taču darbs neapstājas, jo gaidām jaunus projektus, lai arī nākamgad varētu turpināt “Dari savu pilsētu labāku!” kampaņu!

Ieva Rieksta, AS “Aldaris” zīmola vadītāja

Vairāk par šo projektu lasiet sadaļā “Sarkanais tunelis”.

Personāla atlase