Dārgie iedzīvotāji, mēs ļoti priecājamies, ka mūsu brīnumskaistās, mākslinieces Agijas Stakas apgleznotās, grāmatu mājiņas ir Sarkandaugavā tik daudzu ļoti iemīļotas un kā krāsains, azartisks motivators. Motivators aiziet aplūkot kas grāmatu klāstā jauns un labs, piestāt, dalīties savos mājas tik ilgi neaiztikto grāmatu krājumos, gūt interesējošu lasāmvielu.

Katrai lietai ir vajadzīgas rūpes un kopšana, tādēļ visas trīs mūsu apkaimes grāmatu mājiņas ir aizvestas remontam. Drīzumā gaidiet tās atpakaļ!

Kad pēc apkopes tās pie mums atgriezīsies, mēs atkārtoti lūdzam ievērot lietošanas pamatprincipus, kuri rakstīti http://www.sarkandaugavai.lv/gramatu-majinas.

+ Lūdzu, paņemto atnesiet atpakaļ, lai tiek iespēja izlasīt kāda nesavtīgi atnesto arī citam!
+ Lūdzu, ja vēlaties atnest kaut ko no sava grāmatplaukta, tad pirms likšanas somā mājās rūpīgi izvērtējiet katras grāmatas izskatu un saturu. Mums visiem patīk tīras, nesaplēstas grāmatas labi saglabājušos, stingros vākos. Nesot cieniet sevi un citus! Mēs novērtējam ikviena labas gribas cilvēka žestu, bet ļoti lūdzam kritiski izvērtēt to, ko atstājat, lai šie grāmatu apmaiņas skapīši nepārvērstos par nevienam nevajadzīgas makulatūras vietu.

Paldies visiem grāmatu apmaiņas mājiņu atbalstītājiem un uzraugiem!
Paldies ikvienam, kurš nepažēlo un dalās ar izlasīto un kurš paņemto godprātīgi noliek vietā!

 
Personāla atlase