Muzeju nakts Sarkandaugavā

Pēc divu gadu pārtraukuma šonedēļ – sestdien, 14. maijā, atkal notiek rīdzinieku iemīļotais kultūras notikums – Muzeju nakts Latvijā 2022!
Sarkandaugavā šo nakti iespējams pavadīt, apmeklējot Dauderi Lnvm un Aldara alus darbnīca sagatavotos pasākumus.

Dauderi Lnvm šogad piedāvās programmu ar kulinārijas piesitienu – 17.00-21.00 izzinoša spēle “Virtuve kā mājas laboratorija: receptes, ingredienti un piederumi”. Tās dalībnieki būs aicināti iedzīvoties 19.–20. gs. mijas smalko ēdienkaršu pasaulē un apgūt tam laikam ikdienišķās, bet mūsdienās aizmirstās, prasmes, kā arī izmēģināt, kā darbojās dažas senās virtuves iekārtas.

Aldara alus darbnīca sarūpējusi daudzveidīgu programmu, iekļaujot slepena bunkura apskati, koku sēkliņu sēšanu, ASTRO’N’OUT koncertu 22.00 un noslēgumā DJ Egona Reitera iegrieztu ballīti.
https://fb.me/e/1yLlnS8PV

“ALFA” kurss Vecrīgā – iespēja izzināt kristietības pamatus

No 8. maija 11 svētdienu garumā 15.00-17.30 Vecrīgas apslēptajā pērlē – Rīgas svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā – draudzīgā, nepiespiestā atmosfērā iespējams meklēt atbildes uz dzīves lielajiem jautājumiem. Šis nodarbību cikls domāts īpaši tiem, kuri vēlas iepazīt kristietību, meklē dzīves jēgu un vēlas pārmaiņas.

Uzziniet, kas vēl šonedēļ notiks Rīgā www.kulturaskalendars.lv.

 
Personāla atlase