Līdz Lielās Talkas dienai 2013.gada 20. aprīlim ir palikuši tieši 7 mēneši. Turpinot aizsākto tradīciju – Pagalmu kustību, sadarbībā ar Eiropas kultūras galvaspilsētas rīkotāju „Rīga 2014″,  Lielās Talkas organizatori aicina 2013.gadā īpašu uzmanību pievērst Rīgas pagalmiem.

Tāpēc aicinām ikvienu Rīgas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāju piedalīties Lielās Talkas Pagalmu konkursā.

Konkursa kārtībā tiks izvēlēti 3 Rīgas daudzdzīvokļu namu pagalmi, kuriem Lielās Talkas organizatori sadarbībā ar nodibinājumu „Rīga 2014″, piesaistītajiem sponsoriem, atbildīgajām valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī nozaru ekspertiem no Latvijas Ainavu arhitektūras biedrības un Jauno arhitektu kustības studentu komandām izstrādās labiekārtošanas plānus un kopā ar pašiem pagalma iedzīvotājiem Lielās Talkas dienā 20.aprīlī uzsāks reālus sakopšanas un labiekārtošanas darbus.

Konkursā var piedalīties ikviens Rīgas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājs, kas sava pagalma labiekārtošanas procesā spēs uzņemties līdera lomu – iesaistīs kaimiņus, cieši sadarbosies ar organizatoriem un citādi palīdzēs projekta veiksmīgai realizācijai.

Lai varētu piedalīties konkursā, ir jāaizpilda konkursa pieteikuma anketa un līdz 2012.gada 20. oktobrim jāatsūta uz e-pasta adresi: talkas@talkas.lv.

Konkursa pieteikumus izvērtēs ekspertu žūrija. Priekšroka tiks dota tiem pagalmiem, kur pašu iedzīvotāju aktivitāte un gatavība līdzdarboties būs visaugstākā. Konkursa rezultāti un labiekārtošanai izvirzītie pagalmi tiks paziņoti līdz novembrim.

A5_flaijeris_Pagalmi.cdr

 
Personāla atlase