2013. gadā Totaldobže mākslas centrs uzsāka darbu pie jaunas informatīvās platformas izveides www.kulturaskalendars.lv, kurā informācija par aktuālajām kultūras aktivitātēm būtu pieejama vienuviet, ērti, pārskatāmā veidā. Turpmākos gadus platformas dizains ir mainījies trīs reizes, un tā pilnveidošanā ir iesaistījušies kultūras menedžeris, mūziķis un programmētājs John Faila (ASV/IT), mākslinieks Jurģis Peters un programmētājs Mārtiņš Puķītis no MartinIPStudios.com.

Platformas funkcionalitātes uzlabošanas apspriedēs ir iesaistījušies daudzi kultūras nozarē strādājošie un potenciālie lietotāji, bet tās ieviešanā 2022. gadā – Rīgas apkaimju iedzīvotāju biedrību pārstāvji no mūsu Sarkandaugavas attīstības biedrības, Čiekurkalns / Šreienbuša, Mežaparks, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība, Teikas apkaimes biedrība, Brasa un Juglas attīstības biedrība.

Platformas izveidi ir finansiāli atbalstījuši Rīgas dome un SIA SUPERGOOD.

Vēl ir daudz kas jāizdara, lai kalendārs patiešām kļūtu par efektīvu savienojumu starp kultūras radītājiem un auditoriju, taču tas darbojas jau tagad, un tā lietotāju skaits pieaug ar katru dienu.

Paldies visiem, kas tic šāda kalendāra nepieciešamībai un iesaistās, lai tas kļūtu arvien labāks un efektīvāks!

Rīgā ir tik daudz iespēju arī bez maksas baudīt kvalitatīvu kultūras piedāvājumu, izmantojiet to un paveriet savu apvārsni! Ieskatieties Kultūras kalendārā – tur Jūs varat skatīt plašu pasākumu klāstu, kuri pieejami arī par brīvu.

Atgādinām, ka www.kulturaskalendars.lv informāciju par koncertiem, izstādēm, izrādēm, tirdziņiem, nodarbībām, meistarklasēm, semināriem, ekskursijām, pārgājieniem, sporta aktivitātēm u.c. veida kultūras un izglītības pasākumiem var ievietot ikviens interesents, pieejas konta datus pieprasot, rakstot uz admin@kulturaskalendars.lv.

 
Personāla atlase