No 2019. gada aprīļa Sarkandaugavas attīstības biedrība īsteno projektu “Zaļā Sarkandaugava”. Projekta mērķis – akcentēt lēnā un zaļā dzīvesveida, pilsētvides uzlabošanas un pilsētnieku dzīves kvalitātes nozīmi.

Kā pirmais pasākums projekta ietvaros 10.maijā 19:00 Bērnu un Jauniešu centrā “Laimīte” (Sarkandaugavas ielā 24), notiks ainavu arhitektes Ilzes Rukšānes stāstījums “Piemājas košumdārzs pilsētā”, kurā ikviens interesents varēs uzzināt noderīgus padomus gan par augu izvēli, gan praktiskiem risinājumiem un piemēriem, labiekārtojot pilsētas ārtelpu vai tas būtu dārziņš pie daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpas, pagalms vai balkons. Pasākuma laikā arī varēs uzzināt vairāk par projekta galveno notikumu – konkursu “Sarkandaugavas dārznieks”.

Pasākums vietnē Facebook: https://www.facebook.com/events/290288405223129/

Projektā “Zaļā Sarkandaugava” notiks arī virkne citu pasākumu – brīvdabas kino seansi, jogas nodarbības un “Zaļo īkšķu” darbnīca.

Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

RD_mazs

 
Personāla atlase